12 pasi pentru a arata mai tinere

Majoritatea femeilor suporta greu ideea imbatranirii. Una dintre cauze este desigur felul in care aratam si grijile pe care ni le facem in legatura cu imaginea noastra. Suntem preocupate de modul in care ceilalti ne percep si ne intrebam daca mai putem implini asteptarile celor care ocupa un loc inseamnat in viata noastra. Cand aratam mai tinere, ne simtim mai tinere si avem sentimente mai bune vis-a-vis de noi insine. Pentru a ne simti mai tinere suntem gata sa platim preturi piperate. Dar inainte de a apela la o dureroasa si costisitoare interventie de chirurgie plastica, putem incerca cateva trucuri care vor sterge ani de pe fata noastra.
Pasul 1
Parul
Parul carunt nu este singurul aspect care adauga ani infatisarii noastre. O tunsoare nepotrivita poate avea acelasi efect nedorit, facandu-ne sa aratam mult mai in varsta decat suntem in realitate.
Ridurile de pe frunte se pot masca purtand breton. Astazi avem de ales dintr-o varietate de stiluri pentru breton si nu trebuie sa ne oprim la tunsoarea in linie dreapta a acestuia pe frunte, care confera unora aspect de vitelus.
Pasul 2
Pentru a ascunde o barbie cazuta alegeti o tunsoare in trepte care imbraca gatul. de asemenea taind parul din crestetul capului in trepte conferim volum parului si distragem privirile de la pielea lasata a gatului.
Pasul 3
Daca ridurile din coltul ochilor sunt accentuate tundeti-va parul cu suvite care sa incadreze fata, acoperind zona ridata.
Pasul 4
Daca insistati sa purtati parul lung atunci purtati-l frezat in scari. Aceasta tunsoare va va conferi un aspect mai proaspat cu efect de face lifting.
Pasul 5
Alegeti o culoare si o tunsoare noua, renuntand la vechiul si uzatul look. Schimbandu-va coafura puteti sterge ani de pe fata dv. si deveni mult mai atractive renuntand la rutina.
Pasul 6
Machiajul
Daruiti ochilor un instant lifting prin remodelarea sprancenelor. Alegeti forma care va avantajeaza cel mai mult. Folositi pudrele speciale pentru umplere in loc de creionul dermatograf pentru a va conferi un aspect mai putin aspru.
Pasul 7
Vopsiti sprancenele intr-un ton mai deschis pentru a va imblanzi aspectul fetei. Vopsiti sprancenele daca sunt carunte.
Pasul 8
Folositi batonul corector. Cautati unul cu o consistenta cremoasa si are un subton de culoarea piersicii sau galbui pentru a masca cearcanele de sub ochi. Evitati corectoarelein nuante mai deschise dacat tenul. Se recomanda in primul rand folosirea unui strat subtire de crema pentru ochi, fapt care va contribui la o mai buna intindere a corectorului. Evitati zona cu riduri fine, pentru ca nu veti reusi decat sa le scoateti si mai mult in evidenta. Nu lasati pe dinafara portiunea din colturile interioare ale ochilor!
Pasul 9
Daca folositi pudra folositi-o cu economie. O cantitate pra mare intra in riduri si le scoate in evidenta.
Pasul 10
Folositi un fard de obraz sub forma de crema in locul celui pudra. acesta din urma nu face decat sa sublinieze liniile fine pe care dorim de fapt sa le ascundem.
Pasul 11
Folositi un ruj mai deschis la culoare. Rujurile inchise va confera un aspect aspru si scot in evidenta imperfectiunile. Pentru a face buzele sa para mai pline adaugati putin lipgloss pe partea interioara a buzei inferioare.
Pasul 12
Folositi un fond de ten hidratant iar cand nu utilizati fondul de ten aplicati o crema hidratanta pentru ca obrazul sa capete un aspect proaspat. Aplicati fondul numai in zonele problema si evitati aplicarea lui peste liniile fine.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: