Chromalive® Colour Therapy Treatments

O noua tehnologie de cromoterapie
Chromalive® Colour Therapy Treatments este un tratament bazat pe filozofia medicinei asiatice. Echilibrul delicat intre energiile Yin si Yang (bioenergii)m este tulburat daca ducem o viata sub presiunea constanta a stresului. Urmarea este manifestarea diverselor boli si accelerareaprocesului de imbatranire.


Cercetarile au pus in evidenta faptul ca starea sanatatii noastre fizice si psihice este semnificativ influentata de culoare. Aplicand radiatii cu o lungime de unda corespunzatoare, in diverse zone/puncte reflexogene, bioenergia celulelor si a meridianelor energetice in corpul uman poate fi corectata. Ca urmare blocajele fizice, psihice si mentale vor fi inlaturate, ceea ce duce la o stare de bine.

Numai in conditiile in care echilibrul energetic al organismului si sistemul chakra sunt restaurate pot organele sa-si desfasoare activitatea normala, gandurile si sentimentele sa ia cursul lor armonios.

Corpul uman este construit din vibratii luminoase
In fizica cuantica moderna gasim o teorie care descrie interactiunea dintre sase elemente fundamentale (quarks) ca fiind caramizile de baza in constructia materiei. Asa numita cromodinamica cuantica afirma ca exista trei vechi energii cromatice de baza din care materia a fost modelata. Aceste ancestrale energii vibreaza pe lungimea de unda a culorilor rosu, galben si albastru.

Cercul culorilor, conform acestei teorii, este impartit in 12 sectoare egale, fiecare corespunzand unei culori. culorile urmeaza una alteia in ordinea asezarii lor in spectrul luminii vizibile (a curcubeului). Culorile complementare stau fata in fata.



Cele trei culori de baza se lucreaza impreuna prin amestecarea frecventelor pentru a modela triada fiintei umane: trup, suflet si spirit. Fiinta umana consta din quante de lumina care vibreaza pe lungimile de unda a culorilor. Diferitele vibratii de culoare contribuie la constructia vitalitatii dinamice si a ordinei moleculare. Prin influenta acestora valorile energiei in celulele corpului uman se schimba continuu. Individul uman constient poate sa regleze aceasta paleta interna a culorilor prin alimentatia sanatoasa, un mod pozitiv de gandire si prin influenta energetica (manipularea energiei).

Culorile au o anumita lungime de unda care pot influenta corpul nostru si pe care le putem folosi ca si surse energetice pentru aducerea diverselor energii ale corpului uman in echilibru si armonie.

Cum lucreaza Chromalive® Colour Therapy?
Corpul uman are nevoie deculoare pentru a exista intrucat culoarea inseamna energie vitala. alimentatia denaturata, iluninarea artificiala daunatoare, electro-smogul, stresul cel de toate zilele duc la slabirea energiei vitale, stare care provoaca diverse boli si suferinte la nivelfizic, psihic si spiritual.

Fiecare a experimentat ce binefacatoare este o plimbare prin padure sau pe campul de un verde proaspat, cat de reimprospatati ne simtim dupa aerul curat pe care l-am respirat in sanul naturii. Lumina solara reincarca "bateriile" celulelor corpului uman cu Prana, energia vitala. Se stie ca lumina solara (alba) cuprinde intervalul de culoare rosu, portocaliu,galben, verde, albastru, violet. Aceste culori sunt folosite de tehnologia Chromalive® Colour Therapy.

Prin aceasta tehnologie corpul uman este supus impulsurilor de culoare care vor echilibra energiile interne, metabolismul celulelor.

Cum se aplica impulsurile de culoare?
Zonele reflexogene situate pe mani si fata sunt masate delicat prin presare si aplicarea simultana a culorii. in acest fel punctele tensionate si intarite vor fi relaxate. Aceste puncte reflexogene se pot compara cu niste tunele care conduc de la zonele de suprafata ce reflecta un anume organ direct la punctul intern unde este situat organul respectiv. Prin stimularea punctelor externecorespunzatoare putem influenta in bine organul vizat. In cazul aceste noi tehnologii stimularea se face cu ajutorul culorii.

Care este efectul anti-aging al Chromalive® Colour Therapy?
Starea de tinerete este caracterizata printr-o abundenta de energie vitala care se reflecta in frumusetea pielii, in netezimea si prospetimea acesteia, in atractivitate, prospetime mentala, eficienta, productivitate, fertilitate, bucuria de a trai, sanatate. Toti am dori conservarea acestei stari cat mai mult posibil, dar a trai presupune consum de energie vitala. A imbatrani inseamna a consuma din energia disponibila, mai mult sau mai putin din ce avem la dispozitie.

Cand energia vitala a unui organ degenereaza, se imputineaza, manifestarea ei la suprafata pielii in punctul reflexogen dispare, se retrage spre interior, catre organul pe care il sustine, pentru a asigura in acest fel o cat mai indelungata existenta, supravietuirea acestuia. Prin diminuarea energiei vitale la punct reflexogen de suprafata, pielea se retrage, se prabuseste si in acest fel ia nastere un rid.

Pentru a stabili exact starea bio-energetica a unei persoane se face o masuratoare cu ajutorul unei tehnologii computerizate de varf. Pacientul va aseza mana pe un platou care se afla in legatura cu un computer care lucreaza pe baza unui soft numit "Biopulsar". In cateva minute monitorul va afisa starea profilul energetic complet alaturi de instructiunile pentru terapia cromatica indicata in cazul individului respectiv: culoarea ceruta si zonele reflexogene de pe fata si mana care se impun a fi stimulate.



Intr-un post viitor voi reveni asupra culorilor si influenta acestora inviata noastra si bineinteles modul in care leputem folosi pentru a nespori vitalitatea si a incetini imbatranirea.

Cu tot dragul,
A voastra Leona

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: