Procedura anti-aging Thermage in comparatie cu cremele antirid

Thermage este o procedura blanda de tratament a pielii care utilizeaza energia de o frecventa similara undelor radio, pentru tonificarea si netezirea pielii care atarna pe fata si pe gat. Este o optiune superioara oricarei creme antirid. Ea este o alternativa pentru chirurgia plastica. Cu aceasta procedura se poate de asemenea trata celulita, diverse probleme ale pielii pe oricare parte a corpului. Se poate aplica pentru buze, zona ochilor si mani.


Costul mediu este in jur de 2750 $. thermage ofera o varietate de tipuri de tratament, iar costurile si tratamentele sunt foarte diferite de la persoana la persoana. Unii scapa cu 1000 $, altii trebuie sa platesca pana la 5000 $, in functie de suprafata tratata si natura afectiunii pielii. Cei drept costurile sunt mult mai ridicate decat pentru o crema anti-aging, dar rezultatele sunt pe masura.

Cate aplicari se cer pentru rezultate evidente?
Spre deosebire de tehnologiile laser care cer patru sau mai multe aplicari, tehnologia Thermage se alicao singura data pentru netezirea pielii pe fata, pentru majoritatea pacientilor. Cremele antirid cer o aplicare zilnica dar ele adreseaza de fapt alti factori de sanatate a pielii.

Cat timp dureaza procedura?
Durata aplicarii variaza de la 45 min. pentru fata pana la o ora si jumatate pentru celelalte parti ale corpului in functie de suprafata tratata si starea pielii.

Cat de repede se observa razultatele si cat dureaza efectul?
Rezultatele sunt imediat vizibile si se imbunatatesc pe masura ce colagenul se reconstruieste in organism. Pentru majoritatea pacientilor rezultatele se stabilizeaza dupa doua pana la sase luni ca urmare a unei singure sedinte de tratament. Rezultatele raman pentru cativa ani fiind dependente de procesul de imbatranire a fiecarei persoane si calitatile pielii. Desigur aplicarea continua a unei creme de calitate antirid va imbunatati si sustine aspectul tineresc al pielii.

Pe ce principiu lucreaza Thermage?
Cu ajutorul energiei de frecventa radio se incalzesc straturile adanci ale pielii bogate in colagen. Caldura indusa netezeste staturile existente de colagen si stimuleaza formarea de noi straturi, ceea ce duce la reducerea ridurilor, a pileii atarnande, fortifica contururile si imbunatateste textura pielii la suprafata.

In continuare va las sa priviti fotografii luate inainte si dupa tratatent. O fotografie vorbeste mai mult decat 1000 de cuvinte.











Incalzirea straturilor adanci ale pielii permite acesteia sa se repare singura in mod natural. Aceasta duce la netezirea pielii prin umplerea golurilor cu colagen, lucru care nu este posibil prin utilizarea cremelor antirid.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: