Mitul cremelor antirid

Cremele antirid sau anti-aging sunt predominant creme hidratante care contin diversi ingredienti bioactivi, impodobite cu promisiunea de a face pielea persoanei care le foloseste sa arate mai tanara. Acestea lucreaza prin reducerea ridurilor vizibile, a liniilor de expresie, a rosetii pielii, a petelor de pigmentatie, a decolorarilor si a stricaciunilor provocate de mediu, in special de soare.

Desi foarte populare si cerute in randul femeilor, cremele antirid inca nu si-au dovedit in timp efecte majore care sa ramana timp indelungat. Un studiu a arata ca cele mai performante creme anti-aging reduc ridurile cu max. 10% in 12 saptamani - aceasta fiind limita minima necesara pentru ca imbunatatirea sa fie perceputa de ochiul uman.
Studii de ultima ora efectuate de Manchester University arata totusi ca exista anumite ingrediente care au efect de intinerire.

In mod traditional cremele antirid sunt folosite pe scara larga de catre populatia feminina. In ultima vreme insa barbatii au devenit mult mai constient de nevoile pielii si ale tenului masculin, astfel incat cremele impotriva ridurilor sunt din ce in ce mai mult cerute de populatia masculina.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: