Energie Pozitiva pentru 2010

Probabil ca va aflati printre cei(cele) care au urmarit stirile, au citit articole si opinii, au vorbit cu cei din jur despre toate acestea. Apoi ati privit la propria dv. situatie si ati ajuns la concluzia ca va aflati intr-o perioada financiara dificila intretinuta de situatia economica globala.

Incercati o alta pereche de ochelari prin care sa va priviti viata. Alegeti sa nu acceptati ca un dat, alegeti sa nu credeti sau sa acceptati dificultatile financiare ca fiind adevarul dv. personal.

Alegeti sa nu va ingrijorati intrucat ingrijorarea nu face decat sa aduca suferinta, sa o sporeasca fara a avea puterea de a schimba ceva.

Incercati in schimb sa priviti situatia ca pe o experienta, lectie de viata din care se pot extrage lucrurile, invatamintele pozitive.

Proiectati energie pozitiva asupra situatiei, lucrului, persoanei care va provoaca neplaceri inconjurand-o cu o sfera de lumina albastra vindecatoare, si cocnsiderati-o ca parte din Ordinea Divina.

Ganditi-va la obstacolele pe care deja le-ati depasit si constientizati ca cele prezente sunt de asemenea trecatoare. Lumina va straluci in intuneric si intunericul nu poate sa o inghita!

Lasati toate ingrijorarile sa cada si sa se dizolve in ocean. Ganditi-va doar la ceea ce este bun si pozitiv. Ganditi-va ca ceea ce doriti cel mai mult (binele) este cel care isi croieste drum catre dv. pentru a va intampina.

Aduceti-va aminte ca gandurile se materializeaza in realitate, asa ca nu va ganditi la lucruri rele daca vreti sa nu vi se intample. Incapatanati-va sa manipulati doar ganduri pozitive in minte pentru ca astfel lucrurile bune sa se materializeze in viata dv. Proiectati doar energie pozitiva asupra evenimentelor, locurilor si persoanelor.

Deschideti-va pentru lucrurile bune; pregatiti-va pentru ele si lasati-le sa vina. Lasati raul sa plece si nu-i acordati atentie si putere. Lasati-l pe Dumnezeu sa lucreze.

Autor:  Maria Pasqualle, psiholog consultant

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: