Beneficiile anti-aging pentru piele ale suplimentelor nutritive



Este ciudat faptul că ne petrecem anii adolescentei noastre încercând să aratam mai în vârstă, şi apoi când ajungem în vârstă, dorim sa aratam mai tineri. Mulţi oameni nu realizează că se poate încetini procesul de imbatranire si de deteriorare a sănătăţii prin consumul suplimente nutritive, de vitamine, minerale si unele plante aromatice.

Luaţi vitamina A, de exemplu. Aceasta vitamina aflata la îndemână tratează acneea si are efecte anti-imbatranire. Aceasta sub forma de Retin-A, netezeşte ridurile şi îmbunătăţeşte textura pielii prin activarea colagenului.

Vitamina B-complex este de asemenea mare folos in ingrijirea pielii si de asemenea vitamina E. Vitamina E şi A, ar trebui să fie luate împreună pentru a oferi beneficii sporite, intrucat acestea lucreaza complementar pentru a menţine ţesuturile pielii sănătoase.

În plus, s-a descoperit ca vitamina E reduce drastic numarul de riduri şi de a îmbunăteste textura pielii.

Vitamina C nu este buna doar pentru răceli. Aceasta vitamina lupta împotriva inflamaţie, fără a provoaca distrugerea de celulei şi acţionează ca un anti-oxidant care ajută la crearea de colagen.

Multe femei iau in lupta lupta impotriva imbatranirii afara de suplimente nutritive, de asemenea si estrogen, care ajută la reducerea uscăciuii pielii şi reduce aparitia ridurilor fine.

Unul dintre cei mai bune lucruri pe care oamenii pot sa-l faca pentru a preveni diverse boli ale pielii şi îmbătrânirea prematură este de a rezista impulsului de a face plaja si sa folosesca întotdeauna produse de protectie antisolara cand ies pe strada, în special în timpul lunilor fierbinti de vară.

Suplimentele nutritive care conţin amestecuri de vitamine şi minerale, de multe ori ajuta la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi care de multe poate determina leziuni ale pielii, şi chiar unele forme de cancer. Radicalii liberi sunt, de asemenea, raspunzatori pentru aceelerarea procesului de imbatranire. Vitaminele şi mineralele cum ar fi vitaminele E şi C, precum si seleniul s-au dovedit a fi de ajutor in reducerea efectului negativ al soarelui asupra celulelor epidermei.

De fapt, medicii au constatat că utilizarea suplimentelor nutritive cu continut de seleniu dau rezultate promiţătoare în lupta împotriva cancerului de piele, precum şi multe alte tipuri de cancer. Administrate pe cale orală, 50 până la 200 miligrame pe zi, acestea pot oferi protecţie împotriva razelor de soare dăunătoare. Atentie: ele nu sunt insa mijloace de inlocuire pentru loţiunile sau cremele antisolare, nici nu constitue un medicament anti-cancer.

Pentru că generaţia de astăzi este mai conştientă decât părinţii şi bunicii noştri de daunele provocate prin expunerea la soare, prin utilizarea mijloacelor de protecţie a pielii şi consumarea corespunzătoare a suplimentelor nutriţionale şi minerale, asistam la o reducere frecventei melanomului şi a altor forme de cancer de piele.

O ingrijire adecvata a pielii alaturi de protejarea si hranirea acesteia cu ajutorul suplimentelor nutritive trebuie facuta pe o baza zilnica pentru a vedea rezultate reale impotriva agresiunii bolilor de piele si a imbatranirii. Un bun supliment nutritional, un aport suplimentar de vitamine si minerale poate face minuni nu numai pentru interior - pentru starea generala de sanatate a organismului dar si pentru aspectul nostru exterior. Caci la urma urmelor ce ne dorim odata trecute de 50, decat sa aratam cu cel putin zece ani mai tinere si mai proaspete!

http://solutiiantiaging.blogspot.com/

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: