Face Lifting fara chirurgie

Priviti pe barbatul din scurtul video de mai jos. Ghiciti ce varsta are? Ei bine, aproape 90! Arata bine pentru varsta lui, nu-i asa? Arata de parca ar fi avut un lifting. In realitate nu a suferit niciodata o interventie chirurgicala pentru fata. Jack Lalanne, acesta este numele lui, este un celebru realizator de emisiuni TV din Statele Unite care - undeva prin anii 60 - prezenta o serie de exercitii fizice. Unele dintre ele erau special concepute pentru a pastra aspectul tanar al fetei, prin antrenarea muschilor la acest nivel.

Astazi sunt publicate o multime de carti si colectii video, CD-uri sau DVD-uri continand diverse seturi de exercitii faciale menite sa pastreze tineretea fetei. Unele sunt destul de complicate si dificil de executat. Ca sa nu mai vorbim de timpul care se cere investit pentru a le face zilnic... Dar cred ca niciuna nu se ridica la nivelul celor lansate de Jack Lalanne. Acestea se remarca prin simplitatea lor si usurinta cu care orice incepator le poate face. Cat de des? De trei patru ori pe saptamana.
Ele se remarca insa cel mai mult prin eficienta. Dovada? Priviti cu atentie inca o data fata acestui barbat de aproape 90 de ani!


Clic aici pentru a vedea intreaga colectie publicata pe youtube

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: