Ridurile adanci



Daca ridurile adanci si-au facut aparitia pe fata dv. trebuie sa stiti ca avem la indemana doar un numar restrans de optiuni pentru a le inlatura. Nu va lasati momita de reclamele pe care televiziunea ni le improasca in fata cu nerusinare, promitandu-ne rezultate care nu vor aparea niciodata. Cei care fabrica reclamele sunt niste profesionisti care stiu sa exloateze sentimentele persoanelor care traverseaza perioada critica a procesului de ridare adanca a fetei. Ei vor invoca orice pentru a crea in potentialul cumparator impulsul irezistibil de a comanda produsul laudat. "Cumparati acum!", "Sunati acum!" - va suna familiar, nu-i asa?

Cand faceti astfel de cumparaturi lasati-va timp ce gandire si cercetati mai intai lucrurile. Astazi se pot obtine o multime de informatii prin Internet. O cautare in Google cu numele produsului in fereastra de cautare + forum, va ofera posibilitatea de a afla multe lucruri utile si interesante despre produsul cu pricina, chiar din "gura" celor care l-au utilizat deja. Cand ma gandesc cati bani am salvat astfel de la scurgerea din propriul meu buzunar, catre un altul...

Specialistii ne atrag atentia ca nu exista o tehnologie in industria cremelor de fata care sa elimine total ridurile si cutele adanci. In prezent, daca doriti sa eliminati ridurile adanci de pe fata dv. va trebuie sa recurgeti fie la o interventie chirurgicala, fie la injectii. O crema antirid va lucra numai pentru un ten cu riduri usoare, superficiale.

Chirurgia antirid

Aceasta este solutia radicala. Oricum, specialistii ne spun ca niste riscuri exista totusi in cazul aplicarii acestei metode. Riscurile si beneficiile le veti discuta desigur, la modul concret, cu medicul chirurg inainte de a va decide pentru acest pas.
Va trebui sa luati in considerare si timpul de vindecare.

Injectiile cu Botox

Acestea sunt foarte eficiente in inlaturarea ridurilor adanci. Substanta activa se numeste "botulinum toxin A". Metoda a devenit foarte populara in special in randul celebritatilor din lumea actoriceasca. Se aplica in special pentru a elimina ridurile de pe frunte, dintre sprancene si ridurile de deasupra buzei superioare.

Injectii cu substante de umplere

cum ar fi acidul hialuronic - la ora actuala cel mai popular din aceasta categorie. Acestea insa ofera doar o solutie temporala.

In concluzie specialistii ne amintesc ca un stil de viata sanatos ne va fi de un real ajutor pentru prevenirea si intarzierea aparitiei temutelor riduri. O hrana corecta ne va hrani intregul corp si pielea, iar exercitiile fizice vor promova regenerarea celulelor din intregul organism. Asigurati-va ca folositi un produs hidratant de inalta calitate, in special pentru zonele problema de pe frunte, cea de deasupra buzei superioare si din coltul ochilor. Daca fumati, iata un motiv in plus pentru a parasi acest obicei: fumatul provoaca imbatranirea prematura a tenului.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 Comments: